Babacos (12-15 vuotiaat)

Babacos on juniori-ikäisten edustusjoukkueemme. Joukkueessa on mukana 25 taitavaa tyttöä. Tämä iloinen ja energinen porukkamme esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja onkin varma ja vakuuttava ryhmä esiintymään suuriin ja pienempiin tilaisuuksiin. Tällä määrällä positiivista energiaa yleisöstä ei kukaan jää kylmäksi.

Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Harjoitukset koostuvat kahdenlaisista harjoituksista: akrobatia- sekä lajiharjoituksista. Apuna akrobatiaharjoituksissa joukkue käyttää airtrackia, erilaisia patjoja sekä trampoliinia. Babacoseille järjestetään lisäksi erilaisia treenileirejä pitkin vuotta.

Tänä vuonna joukkue osallistuu May Madness kilpailuihin sekä SM-karsintoihin. Joukkue osallistuu syksyllä 2017 SM karsintoihin.

Joukkueeseen pyritään alkuvuodesta ja syksyllä avoimien karsintojen kautta, mutta aiempaa laji- tai voimistelutaustaa omaavilla on mahdollisuus karsia mukaan ottamalla valmentajaan yhteyttä myös kesken kauden.

Haluaisitko mukaan joukkueeseen?

Joukkueenjohtajat antavat tarvittaessa lisätietoa ja kertovat harrastuksesta,ota siis rohkeasti yhteyttä babacos(a)crocodiles.fi ja ilmoittaudu mukaan!

  • slide
  • slide

"White, Black, Green, so what's your favourite team?"

Meitä voit seurata myös instagramissa @crocodilesbabacos


Valmennus

Joukkueenjohtajat
Marika Puisto
Heidi Pienimäki

Joukkuetta valmentaa
Tiuku Saarinen
Anna-Sofia Hjelt

babacos(a)crocodiles.fi

Harjoitusajat

Ke 18:00 - 19:30 Pajuluoman koulu
To 17:30 - 19:00 Elisa Monitoimihalli
Su 18:00 - 20:00 Pajuluoman koulu

© Crocodiles 2019

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob