Babacos (12-15 vuotiaat)

Babacos on juniori-ikäisten edustusjoukkueemme. Joukkueessa on mukana 25 taitavaa tyttöä. Tämä iloinen ja energinen porukkamme esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja onkin varma ja vakuuttava ryhmä esiintymään suuriin ja pienempiin tilaisuuksiin. Tällä määrällä positiivista energiaa yleisöstä ei kukaan jää kylmäksi.

Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Harjoitukset koostuvat kahdenlaisista harjoituksista: akrobatia- sekä lajiharjoituksista. Apuna akrobatiaharjoituksissa joukkue käyttää airtrackia, erilaisia patjoja sekä trampoliinia. Babacoseille järjestetään lisäksi erilaisia treenileirejä pitkin vuotta.

Tänä vuonna joukkue osallistuu May Madness kilpailuihin sekä SM-karsintoihin. Joukkue osallistuu syksyllä 2017 SM karsintoihin.

Joukkueeseen pyritään alkuvuodesta ja syksyllä avoimien karsintojen kautta, mutta aiempaa laji- tai voimistelutaustaa omaavilla on mahdollisuus karsia mukaan ottamalla valmentajaan yhteyttä myös kesken kauden.

Haluaisitko mukaan joukkueeseen?

Joukkueenjohtajat antavat tarvittaessa lisätietoa ja kertovat harrastuksesta,ota siis rohkeasti yhteyttä babacos(a)crocodiles.fi ja ilmoittaudu mukaan!

  • slide
  • slide

"White, Black, Green, so what's your favourite team?"

Meitä voit seurata myös instagramissa @crocodilesbabacos

Harjoitusajat


Valmennus

Joukkueenjohtaja
Marika Puisto

Marika Puisto.jpg

 

Valmentaja
Ann-Sofia Hjelt

Ann-Sofia Hjelt.jpg

Joukkueenjohtaja
Salla Leinonen

Salla Leinonen.jpg

 

Valmentaja
Isabella Liikala

kuvatulossa.jpg

Valmentaja
Tiuku Saarinen

Tiuku Saarinen.jpg

Valmentaja
Liina Sippola

Liina Sippola.jpg

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob