Lotus

Syksyllä 2018 perustettu klassikkojoukkue Lotus on Crocodiles Cheerleadersien uusin aluevaltaus.

Joukkueeseen päästäkseen ei tarvitse olla edeltävästi lajitaustaa, vaan tässä porukassa pärjäät iloisella mielellä ja reippaalla asenteella. Tavoite on vahvistaa jo opittuja taitoja sekä oppia uutta omien taitojen sekä kykyjen mukaisesti. Liikkeelle lähdetään tarvittaessa kuperkeikasta!

Lotus voi tavoitella kisapaikkaa tai viettää parituntisen hauskaa pitäen ja treenaten. Tavoitteet määrittelevät harrastajat itse ja mahdollisuuksien mukaan voidaan joukkueesta kasata kisaava stunttiporukka. Lotus esiintyy seuramme näytöksissä kaksi kertaa vuodessa ja mahdollisuuksien mukaan osallistuu amerikkalaisen jalkapallon peleihin esiintymällä puoliajalla.

Mukaan voit tulla ympäri vuoden ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Harjoituksiin tarvitset urheilulliset vaatteet, sisäpelikengät ja vesipullon. Turvallisuussyistä kannattaa laittaa pitkät hiukset kiinni ja jättää korut kotiin.

Haluaisitko mukaan joukkueeseen?

Joukkueenjohtajat antavat tarvittaessa lisätietoa ja kertovat harrastuksesta, ota siis rohkeasti yhteyttä lotus(a)crocodiles.fi ja ilmoittaudu mukaan!

  • slide

Harjoitusajat


Valmennus

Joukkueenjohtaja
Marika Puisto

Marika Puisto.jpg

 

Joukkueenjohtaja
Annu Ruotsalainen

kuvatulossa.jpg

Valmentaja
Neea Hjelt

Nea Hjelt.jpg

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob