Crocodiles edustus
Juniorit
Crocodiles naiset
Cheerleaders
Uutiset 2012   Uutiset 2011   Uutiset 2010   Uutiset 2009   Uutiset 2008   Uutiset 2007

Uutiset

29.06.2013
Crocodiles taisteli pisteet

Crocodiles taisteli pisteet

Crocodiles – TAFT 27-13 (7-0)

Crocodiles sai kauden toiseen kotiotteluunsa Nordic Nutrients Areenalle vastaansa kauden kahdella voitolla aloittaneen vantaalaisen TAFT:n. Ottelusta muodostui juuri niin tiukka ja viihdyttävä kuin ennakkoon oli odotettavissa. TAFT tarjoili todella tiukan vastuksen taipuen vasta viimeisellä neljänneksellä numeroin 27-13.

Ensimmäinen puoliaika oli melkoista puolustusten juhlaa. Myös rangaistuksia tuli aika tavalla järjettömän paljon siihen nähden, että peli oli kokonaisuutena reilua, rehtiä ja todella kovia taklauksia tarjoava kamppailu, jossa jaettiin niittejä puolin ja toisin.

Crocodilesin ensimmäinen hyökkäysvuoro päättyi harmittavaan syötönkatkoon, jonka TAFT:n Tony Mäkinen nappasi pallon kimmottua vihreänuttuisen hyppysistä ilmaan. Mäkinen palautti palloa 28 jaardia, mutta Miro Kadmiryn johtama vieraiden hyökkäys ei sekään saanut paljon aikaiseksi. Mäkisen interiä edelsi kuitenkin Rodney Brownin ja hyökkäyksessäkin pelanneen Stacey Thomasin komea heittokombinaatio, joka tuotti 34 jaardia.

Kummankin joukkueen toiset hyökkäysvuorot tulivat ja menivät.  Kun vihreänuttuiset saivat kolmannen kerran soikion haltuunsa, alkoi vihdoin tapahtua. Ensimmäinen juoksupeli ei vielä tuottanut sen suurempaa , mutta seuraavaksi Rodney Brown lähetti pallon kohti maalialueen kulmaa. Se, mitä sen jälkeen tapahtui, on kuin suoraan pikkuisen isompien sarjojen highlightkoosteista. Vieraiden takakentän pelaaja pääsi jo väliin, mutta pallo kimposi hänen selästään ilmaan ja Stacey Thomas nappasi sen maagisesti näppeihinsä juosten maalialueelle. TD-tuuletukset olivat melkoiset kotijoukkueen siirryttyä johtoon.

Siihenpä se sitten jäikin pisteiden tekemisen osalta ensimmäisellä puoliajalla. Toisen neljänneksen kohokohtiin kuului eittämättä BJ Bellin suorittama säkitys. Kadmiry sai kyytiä miltei 10 jaardin verran.

Tauon jälkeen vieraat tulivat todella vahvasti mukaan peliin. Kotimaiseksi pelinrakentajaksi varsin taidokas Miro Kadmiry löysi 75 jaardin siivulla pääasiassa puolustuksen takakentällä viihtyvän Jalon Scottin, jonka onnistui pinkoa karkuun kaikilta vihreänuttuisilta ja viimeistellä TD:n. Lisäpisteyrityksen jälkeen oltiinkin tasoissa.

Kolmannen neljänneksen lopussa Crocodiles sai aikaiseksi pitkän hyökkäysvuoron. Uusia yrityksiä saatiin neljät ja kun viimeinen neljännes alkoi oltiinkin jo TAFT:n kahden jaardin kohdalla, mistä Jocques Crawford punnersi pallon maalialueelle.

Omalla hyökkäysvuorollaan TAFT sai kerran uudet yritykset, mutta ajautui liian tiukkaan paikkaan yrittäen pelata neljännen yrityksensä kun matkaa uusiin oli 17 jaardia. Crocodiles sen sijaan kiitti ja kumarsi.

Ensin Crawford juoksi uudet heti ensimmäisellä yrityksellä ja sen jälkeen nappasi toisella kuusi jaardia hyvää lisää. Ilmeisesti TAFT odotti taas juoksua, sillä Rodney Brown löysi mainiolla heitollaan sivurajaa pitkin kiitäneen Vili Rajamäen täysin vapaana. Vili nappasi soikion sormiinsa, mutta päätyi ulos kentältä kahden jaardin kohdalla. Pieniä murheita moiset. Pallo seuraavaksi ”Joken” kainaloon ja numeroita ehosteltiin tulostaululla. Vaikka kahden lisäpisteen haku ei ihan nappiin mennytkään, peliä jatkettiin numeroista 20-7.

Jos nyt joku sattui kuvittelemaan, että tämä homma olisi paketoitu rusettia myöten valmiiksi, niin pieleen meni. TAFT ei todellakaan näyttänyt mitään elkeitä luovuttamisen suhteen, vaan joukkue tuli raivolla aina Crocodilesin 13 jaardin kohdalle. Siinäkin TASFT osoitti siviilirohkeutta lähtien pelaamaan neljännen yrityksensä, mutta Kadmiryn heitto ei omia löytänyt ja näin isännät saivat pallon. Se ei kuitenkaan johtanut muuhun kuin lentopotkuun ja näin TAFT pääsi uudelleen hakemaan kavennusta. Siinä se myös onnistui.

Vieraat hankkivat kolme kertaa uudet yritykset, joista kahdesti asialla oli Greg Tellish. Päästyään Crocodilesin yhden jaardin linjalle Kadmiry pisti pallon Tellishin kainaloon ja mies puski maalialueelle. Lisäpisteet menivät toki harakoille, mutta numerot olivat 20-13, eli ero oli vain yhden TD:n verran.

Jo ennen aloituspotkua oli päivän selvää, mitä tuleman pitää. Crocodiles pisti ”handsteamin” kehiin odottelemaan ns. onside-potkua, jonka TAFT odotetusti pistikin peliin. Vieraiden epäonneksi kotijoukkue poimi tuon hyppysiinsä ja sai aivan huikeat asetelmat ratkaista matsi.

Pallo tuli Crocodilesin haltuun vieraiden 22 jaardin kohdalla ja siitä ”Jokke” Crawford juoksi saman tien melko vaivattomasti ehtoon kolmannen touchdowninsa.

Vieraiden viimeisenkin toivonkipinän sammutti palomiehen roolin ottanut Juho Nätynki, joka katkaisi Kadmiryn heiton. Tuo syötönkatko tarkoitti sitä, että seuraavaksi pelinrakentaja Rodney Brown sai rauhassa pistää polvea maahan ja Crocodiles juhlia voittoaan.

Kotijoukkueen ryhmästä olisi jalometallia, pyttyjä ja lusikoita voinut jakaa vaikka kuinka monelle. Todella pahoja virheitä ei nähty kuin pari, mutta niistä molemmista vieraat rokottivat.

Vastaavasti onnistumisia nähtiin mukavassa määrin. Puolustuksessa Ville Järviö ja Jussi Koivumäki saalistivat 6,5 taklausta. BJ Bell, Anders Järvinen, Juho Nätynki  ja Janne Rautiainen kaatoivat pallonkantajan aloituslinjan takana yhteensä seitsemän kertaa, eli kohtuullisen usein. TAFT:n vastaava saldo oli viisi.

Hyökkäyksessä ”Jokke” Crawford oli vaikeasti pideltävä. Mies taisteli tililleen kolme maalia ja ihan muhkeat 155 jaardia. TAFT:n yhteenlasketut juoksujaardit puolestaan olivat 52. OK, olihan se tiedossa, että kylään tulee ilmavoimat, mutta melko mukavasti kotijoukkue sai kuitenkin nollattua vieraiden vaarallisimman aseen, Andre Privottin. Hänen saldokseen muodostui kolme koppia ja 31 jaardia.

Sen sijaan Greg Tallish napsi nyt Miro Kadmiryn heittoja kiinni seitsemän kopin ja 75 jaardin edestä. Kotijoukkueen rissuista Stacey Thomas oli loistava. Mies nappasi neljä kertaa pallon kiinni, eteni 122 jaardia ja teki yhden TD:n.

Lienee turha suuremmin revitellä sitä, miten hyvältä voitto maistui. TAFT oli todella kelpo vastustaja ja tulee aiheuttamaan päänvaivaa jokaiselle joukkueelle tässä sarjassa.


Takaisin uutisiin


 • mainos__05
 • mainos__07
 • mainos__06
 • plu
 • mustajarvenliikenne
 • eepee
 • amarillo
 • abc
 • joupiska
 • epkk
 • se
 • pop
 • orat
 • marttilankortteeri
 • komiakaupunkiseutu
 • tuoretie
 • tms

 

 • tt-2
 • Eevia main logo circle
 • sponssibox

 

 •                                  Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Eevia main logo circle