Crocodiles edustus
Juniorit
Crocodiles naiset
Cheerleaders
Uutiset 2012   Uutiset 2011   Uutiset 2010   Uutiset 2009   Uutiset 2008   Uutiset 2007

Uutiset

24.05.2013
Ennakko: Butchers v Crocodiles

Ennakko: Butchers v Crocodiles

Crocodilesin 22. kausi Vaahteraliigassa starttaa lauantaina klo 16.00 Porvoon Keskuskentällä vanhaa vihollista, Butchersia, vastaan.

Jos ei tiedä Crocodiles ihan täysin, mitä tuleman pitää, sitä vähää ei tiedä Ruotsiin scouttinsa lähettänyt Butcherskaan.

- Olivat vakoilemassa siellä, mutta kun homma meni Arlandan toimesta nivusille, niin ei siitä mitään irti saanut, naurahtaa Crocodilesien GM Juha "Paavo" Laitila.

- Kyllä tässä hiukan sekavissa tunteissa mennään, mutta fakta on se, että tässä pelissä ei sen enempää voiteta kuin hävitäkään mestaruutta. Uskon vakaasti, että pelissä ei juuri pisteillä juhlita ja peli saattaa hyvinkin ratketa vaikka yhteen turnoveriin, pyörittelee Laitila tulevaa kristallipallostaan ulos.

- Väitän, että paljon on kiinni linjapelaamisesta ja siinä peli sitten kääntyy kummalle kääntyykin. Onhan se nyt ihan selvä, että Butchers tulee ihan miljoonaa päälle puolustuksessa varsinkin, jos me laitamme kehiin suomalaisen kuupan, jatkaa Laitila.

Kuka laittaa pallon taivaalle?

Crocodiles teki hyvissä ajoin ennen kautta sopimuksen UNLV:ssa pelanneen Sean Reillyn kanssa, mutta miehen tulo jäi haavemaailman asteelle. Reilly ilmoitti murtaneensa ranteensa, joten se homma oli taputeltu.

Nopealla aikataululla löytyi kuitenkin paikkaaja Chicagosta, kahden passin mies Rodney Brown.

- No, mies tuli lentokentälle 13.20 ja illalla sitten treeneihin. Meillä on kuitenkin mahdollisuus nakata kehiin myös Juhani Koivumäki, joka on nyt kuusi viikkoa treenannut sillä tontilla. Sen asian suhteen meillä ei ole hätää. Tässäkin kohtaa paljon riippuu linjasta, eli on sitten ihan sama, jos siellä on Tom Brady kuuppana, ellei aikaa ole. Juhani pystyy kyllä heittämään ihan loistavasti, eli ei se meiltä ainakaan heittopeliä pois vie, vakuuttaa Laitila.

Luonnollisesti myös Brown on käytettävissä jo lauantaina. Sen sijaan kaikki muut ulkomaanavut eivät ole vielä pelikelpoisia tai maisemissa.

- BJ Bell ei saa tässä pelissä vielä karenssin takia pelata, mutta sen lupaan, että kun mies pääsee kehiin niin sitten alkaa tapahtua, hehkuttaa Laitila. TE/WR Blair Gordon puolestaan on vielä Englannissa henkilökohtaisten syiden vuoksi ja saapuu viikonlopun jälkeen.

Debyytti luvassa monelle

Crocodiles esittelee ottelussa myös uuden valmennuksensa. Jim Wardin saappaisiin päävalmentajaksi hyppää Charles Rifenbark, jonka isä Scott ottaa vastuun puolustuksesta.

Sivurajalta löytyy tietenkin myös tuttuja kasvoja, sillä Eero Martinmäki, Toni Hanka, Henri Kotanen ja Jukka Tietäväinen jeesaavat jenkkejä.

Oma mielenkiintonsa kohdistuu myös toistamiseen Crocodiles-nuttuun pukeutuvaan Toni Haukkamaahan puolustuksen takakentällä, sillä vielä viime kaudella mies edusti juuri Butchersia. Vastaavasti uusiutuneessa isäntien kuosissa nähdään aiemmin Seinäjoella pelanneet Aki Rinne ja Antti Martikka.

Debytantteja listoilta löytyy muutenkin melkoinen määrä, sillä jenkkiosaston kaverit, Stacey Thomas ja Jocques Crawford ovat uusia kasvoja vesipetojen riveissä. Thomas kuitenkin on monille tuttu pelattuaan jo jonkin aikaa Suomessa.

Uusia kotimaisia kasvoja joukkueessa ovat TE/WR Mikko Roitto Rajaritareista, LB Lauri Anttila Saintsista, LB Jarno Pynttäri ja OL Lauri Luoma Ghosthuntersista, OL/C Joona Teittinen ja WR Simo Suurkuukka Jaguaareista, WR Juuso Mäkinen Trojansista, sekä DL Teemu Knuutti West Coast Vikingseista.

Rookie-joukosta suurin mielenkiinto taitaa kohdistua WR Otto Raja-Ahoon, jolta ei sitten muuten ainakaan nopeus tule loppumaan kesken. OL Juha-Pekka Hyvönen ja DB Jussi-Pekka Luoma ovat muut uudet miehet rosterissa.

Butchers hakee revanssia

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Kauden avausottelussa Crocodiles otti kotikentällään voiton lukemin 42-18 (28-0). Tuon voiton pääarkkitehteihin kuului pelinrakentaja Dom Kegel, joka juoksi itse kaksi TD:a ja viskasi vielä toiset kaksi Jakko Suokkaan ja Corey Sonnierin otettua kopit. Kaksi juoksumaalia kirjattiin myös keskushyökkääjä Veikka Lehtoselle.

Vieraiden pelinrakentaja Ray Wagner haki heitoillaan usein Phung Nguyenia, joka onnistuikin kertaalleen maalinteossa. Yhden maalin Wagner juoksi itse ja vieraiden kolmannesta TD:sta vastasi Andreas Lindo.

Kauden toinen ottelu olikin sitten Porvoossa moinen trilleri. Peliä saatiin tahkota ihan tosissaan koko iltapäivä ennen kuin voittaja saatiin kirjoihin ja kansiin. Crocodiles vei nimittäin voiton vasta jatkoajan jälkeen lukemin 42-35 (14-21) oltuaan siis tauolla tappioasemassa.

Helteisen kamppailun vierassankareiksi nousivat hyökkäyksessä jatkoajan molemmat TD:t Dom Kegelin heitoista tehnyt Corey Sonnier, huikeat 170 nettojaardia tililleen kirjauttanut RB Veikka Lehtonen, sekä puyolustuksessa tililleen 10 taklausta kerännyt Chris Holmesly.

Kotijoukkueen tehot lepäsivät suuresti hyökkäyssuuntaan QB Ray Wagnerin korvanneen Mackenzie McGradyn harteilla. Mies juoksi itse lähes 100 jaardia tehden kolme TD:a juosten. Myös Micky Kyei oli hyvin esillä palautten mm. avauspotkun pohjaan saakka.

Lienee siis päivänselvää, että tässä kauden ainoassa kohtaamisessa Butchers haluaa nylkeä vesipedot. Tosin, tunne lienee samanlainen pallon kummallakin puolella.


Takaisin uutisiin


 • mainos__05
 • mainos__07
 • mainos__06
 • plu
 • mustajarvenliikenne
 • eepee
 • amarillo
 • abc
 • joupiska
 • epkk
 • se
 • pop
 • orat
 • marttilankortteeri
 • komiakaupunkiseutu
 • tuoretie
 • tms

 

 • tt-2
 • Eevia main logo circle
 • sponssibox

 

 •                                  Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Eevia main logo circle