Crocodiles edustus
Juniorit
Crocodiles naiset
Cheerleaders
Juniorit uutiset   Gators   B-juniorit   C-juniorit   D-juniorit   E-juniorit   F-juniorit

Juniorit uutiset

22.03.2017
Viikonlopun Snow Bowl IX raportti

Snow Ball 18.3.2017

Crocodiles U11 Ready set hut!

Trojans/Roosters – Crocodiles klo 12.30-13.30

Kotijoukkueena Trojans/Roosters joukkue sai aloittaa hyökkäysvuorolla ja vahvasti lähtivät heittopelillä liikenteeseen. Kuitenkin puolustuksemme oli hereillä heti alusta lähtien ja taklaukset onnistui komeasti numerolla. Kolmen yrityksen jälkeen kotijoukkue luopui pallosta ja hyökkäysvuoro sirrtyi pikkucrocoille. Pikkucrocot aloitti vahvasti numerolla 47 pelaava Tomi Soini teki juoksupelillä touchdownin edeten koko kentän 50 jaardia. Lisäpiste numerolla 33 Aleksi Peltokangas. Puolustus jatkaa vahvana ja kotijoukkue joutui luopumaan pallosta jälleen. Vahva hyökkäys jatkuu ja jälleen ensimmäisellä yrityksellä Tomi Soini 50 jaardin juoksulla TD. Kikkapelillä Aleksi Peltokangas juoksi lisäpisteen. Hyökkäys vuoro yhdistelmäjoukkueelle.

Puolustus jatkaa vahvana ja numerolla 23 Roope Takamaa ja numerolla 16 Onni Mäki puolustus taklaa kaikki hyökkäyksen yritykset. Pallo crocoille. Numero 12 ja Juha Kasari vahvana juoksupelillä 30 jaardia. Trojans/Roosters pääsemässä pikkuhiljaa peliin mukaan. Kolmanteen yritykseen meni ja viimeiset jaardit Kasari juoksi TD:n. Lisäpiste rutiinilla ja juoksijana 33 Aleksi. Puolustusvuoroon ja juoksupelillä pääsi kiertäen yllättämään Roosters/Trojanssin numero 10 Herman Wahlstein. QB:ksi numero 12 ja Juha Kasari ja heittopelillä jatkuu. Ensimmäinen yritys loistava, mutta ei jäänyt nappiin. Toisessa yrityksessä ei löytynyt vapaata ressua ja Juha päätti juosta itse. 50 jaardia kasaan ja komeat väistöt sekä hyvät blokit. Tuloksena TD. Kasari juoksi lisäpisteen itse TD:nä.Hyökkäys lähti kotijoukkueella vahvana mutta 10 jaardin juoksun jälkeen taklaamaan pääsi numero 23 Roope Takamaa. Uudet yritykset mutta Roope jatkoi vahvana taklaamista.

Puoliajalle siirrytään tilanteessa 6-28.

Puoliajan jälkeen pikkucrocot siirtyy hyökkäysvuoroon. QB Tomi Soini. Heittopelillä liikenteeseen, mutta ei löytynyt vapaata hyökkääjää ja itse vikkelänä pelaajana Tomi juoksi 20 jaardia ennen vastustajan taklausta. Sama toistui seuraavalla downilla ja Tomi juoksi reilu 20 jaardia ja TD. Lisäpisteen vakuuttavasti juoksi numero 12 Juha Kasari. Puolustus kentälle ja heti kova painostus päälle. Juoksupelillä vastustaja yrittää mutta miinus jaardeja tulee. Numero 44 Johannes Järvenpää ja kovalla taklauksella vastustaja pakotetaan kolmanteen yritykseen. Epäonnistuneen heittopelin jälkeen vastustaja luopuu pallosta.

Pallo numerolle 9 Eetu Pihlajamäki ja komeat harhautukset. Tuloksena 20 jaardia. Samalla pelillä jatkuu ja Eetu juoksee lähes 10 jaardia. Seuraavalla TD ja 47 Tomi 20 jaardin. Lisäpisteyritys tällä kertaa epäonnistuu ja hyökkäysvuoro vastustajalle. Pikkucrocot sekoittaa vähän pakkaa ja kokeilee kesäturnauksia varten uusia kuvioita. Vastustajan vikkelä numero 10 Herman Wahlstein juoksee kuitenkin uudet yritykset ennen Roope Takamaan takavyötaklausta. Puolustus jatkaa vahvasti ja taklauksia tulee. Kolmannella yrityksellä vastustajan paitsio ja miinusjaardeja tulee. Yritys uusitaan ja loistavalla heittopelillä vastustaja pääsee yhden jaardin päähän uusia yrityksiä. Vastustajan numero 10 Herman Wahlstein jälleen asialla ja yli 20 jaardin juoksulla pääsee jo lähelle. Uusiin yrityksiin ja ensimmäisen hoitaa numero 10 Miko Ojala vahvalla taklilla. Taitaa tähdet kiertää molemmilla päässä, nimittäin sen verran kolahti varusteet yhteen. Seuraavalla kuitenkin vastustajan numero 24 Miki Lievonen juoksee tarvittavat loput jaardit ja TD. Lisäpistettä lähtee yrittämään Herman Wahlstein mutta puolustus onnistuu ja vahva taklaus numerolla 62 Eeli Riihiviita. Hyökkäykseen crocot ja pelinrakentajaksi Johannes Järvenpää. Heittopeli epäonnistuu. Toisella yrityksellä numero 44 Johannes Järvenpää juoksee kentän läpi QB-keep pelillä. Lisäpisteyritys QB keep ja onnistunuteesti maaliin. Puolustusvuorossa Roope Takamaa onnistuu pelinrakentajan säkityksessä ja vastustajalla ongelmia. Neljännellä yrityksellä vastustajan numero 4 Ester Wahlstein pääsee yllättämään ja juoksee lähes 50 jaardia päättyen TD:iin. Peli loppuu pikkucrocojen voittoon 18-48. Hieno alku kaudelle 2017.

Lopputulos:
Trojans/Roosters – Crocodiles 18-48

 

TAFT – Crocodiles klo 14.30

TAFT aloittaa hyökkäysvuorolla vahvalla juoksulla numero 23 Artturi Tähkäpään juostessa, mutta puolustajan numero 20 Tero Laitila pysäyttää viime hetkillä. Kuitenkin uusiin yrityksiin. Kahden epäonnistuneen juoksupelin jälkeen TAFT heittää ja tekee ensimmäisen TD:n. Lisäpistejuoksupelin kuitenkin taklaa Tero Laitila. Crocot aloittaa juoksupelillä ja Tomi Soini etenee lähes uusiin yrityksiin. Soini jatkaa vahvasti ja etenee uusiin yrityksiin, mutta taklauksessa sattuu pieni loukkaantuminen. Seuraavaan peliin nro 33 Aleksi Peltokeangas juoksee seuraaviin uusiin yrityksiin, mitä jo seuraavassa pelissä jatkaa nro 10 Juha Kasari juoksemalla uudet yritykset. Hyökkäysvuoro päättyy Kasarin juoksupelin jälkeen TD:iin. Lisäpisteyritys epäonnistuu. TAFT:n ensimmäinen iuoksupeli onnistuu ja nro 62 Eeli Riihiviita taklaa viime hetkellä, mutta TAFT pääsee uusiin yrityksiin. Puolustus vahvasti pitää linjan ja TAFT epäonnistuu hyökkäysvuorossaan ja pallo siirtyy Crocoille. Kikkapelillä numero 12 Juha Kasari juoksee TD:n ja lisäpiste hoidetaan hienolla Kasarin heittopelillä. Kiinniottajana nro 33 Aleksi Peltokangas. TAFT:n hyökkäys kangertelee ja kiinnipidosta miinusjaardeja. Numero 23 Roope Takamaa taklaa vastustajan numero 15 Roi Sankarin juoksupeliyrityksen. Puolustus jatkaa tiukkana ja TAFT luopuu pallosta. Hyökkäysvuoro siirtyy Crocoille. Juoksupelillä lähtee ja toisella yrityksellä Tomi Soini juoksee uusiin yrityksiin. Juoksupelillä jatkaa Kasari ja etenee reilut 5 jaardia. Seuraavalla Kasari etenee uusiin yrityksiin ja yhden jaardin päähän maalista. Heittopelillä lähdetään, mutta kikkapeliksi muuttuu ja Kasari juoksee TD:n. Lisäpisteyritys epäonnistuu ja puoliaika alkaa tilanteessa 6-19.

Hyökkäyksellä alkaa toinen puoliaika. Pelinrakentajaksi 44 Johannes Järvenpää. Muutaman jaardin etenemisen jälkeen pelinrakentajaksi siirtyy Kasari. Epäonnistunut juoksupeliyritys ja TAFT:n puolustus pääsee mukaan peliin. Kolmannella yrityksellä matkaa uusiin 15 jaardia, mutta epäonnistunut yritys ja crocot luopuu pallosta. TAFT aloittaa hyökkäysvuoron ja ensimmäisellä vahvalla juoksulla nro 23 Artturi Tähkäpää juoksee 50 jaardia ja TD:n. Lisäpisteyrityksen taklaa numero 16 Onni Mäki. Ensimmäisellä yrityksellä Crocot uusiin yrityksiin Tomi Soinin juostessa reilut 20 jaardia. Kasarin heittokikkapelillä edetään kolmisen jaardia ja sen jälkeen Tomi Soinin kiertojuoksupelillä edetään kymmenisen jaardia uusiin ja lähelle maaliviivaa. Maaliviivalla ensimmäinen yritys epäonnistuu, mutta sen jälleen Tomi juoksee TD:n. Lisäpisteyritys kuitenkin epäonnistuu. Puolustus vahvasti mukana ja vie vastustajan aivan omalle maaliviivalle. Seuraavaksi numerolla 70 Miko Ojala säkittää QB:n ja TAFT:lle oma maali. Pallo siirtyy corocille. Juoksupelillä aloitetaan ja pallonkantajana numero 9 Eetu Pihlajamäki joka etenee muutaman jaardin. Hyökkäys epäonnistuu muutaman hyvän yrityksen jälkeen ja crocot luopuu pallosta. TAFT numero 3 Simo Hurskainen vahvalla juoksupelillä etenee 40 jaardia, mutta pallo karkaa käsistä ratkaisevalla hetkellä. Seuraavat 3 yritystä puolustus hoitaa. Mutta numero 30 Sebastian von Bell juokee TD:n. Lisäpisteyritys kuitenkin TAFT:lta epäonnistuu. Crocoilla pari epäonnistunutta yritystä ja pelinrakentaja säkitetään omalle alueelle. Oma maali ja TAFT:lle pallo. Usean yrityksen jälkeen TAFT etenee aivan maaliviivalle asti. Peli muuttuu jännäksi. TAFT onnistuu ja lähenee pisteen päähän Crocoista. Peliaika päättyy ja tuomari ilmoittaa, että lisäpisteyritys pelataan. Crocot onnistuu puolustuksessa ja numero 70 Miko Ojala, numero 44 Johannes Järvenpää ja numero 23 Roope Takamaa yhdessä säkittää pelinrakentajan ja pikkucrocot finaaliin. Tahto-taito-nopeus-voima. Loppuhuudoissa pelaajat innostuvat huutamaan me mennään finaaliin.

Lopputulos: TAFT – Crocodiles 27-28

 

Finaali
Crocodiles – ECG

Peli alkaa crocojen hyökkäysvuorolla ja nro 33 Aleksi Peltokangas aloittaa vahvalla juoksulla edeten 30 jaardia. Omilla juoksuvuoroilla edetään ja peruutetaan ja viimeiseen yritykseen jää matkaa 10 jaardia. Kasari heittää 10 jaardin heitolla TD vastaanottajan ollessa Tomi Soini. Lisäpisteyritys onnistuu. Hyökkäysvuoro siirtyy ECG:lle ja ECG lähtee juoksupelillä liikenteeseen. ECG yritykset kaatuu vahvoihin Crocodiles puolustuksen taklauksiin. Viimeisellä yrityksellä kuitenkin heittopelillä nro 23 Samuel Kaasinen juoksee 30 jaardia ja TD:n. Lisäpisteyrityksen taklaa jalkoihin nro 23 Roope Takamaa. Crocojen ensimmäisellä yrityksellä 12 Juha Kasari juoksee täydet 50 jaardia ja TD:n. Tilaa teki blokeilla loistavasti Tomi Soini. Lisäpisteyritys onnistuu ja QB keepillä Kasari juoksee maalialueelle. Hyökkäys ECG:lle. ECG ensimmäiset yritykset takkuilee, mutta viimeisellä yrityksellä hyvän juoksun tehnyt nro 23 Kaapo Paju vie ECG:n aivan maaliviivan lähettyvillä. Kolmannella yrityksellä ECG tekee TD:n nro 39 Tatu Lämsän juoksupelillä. Lisäpisteyritys epäonnistuu ja hyökkäys Crocoille. Crocoista 33 Aleksi Peltokangas juoksee lähes uusiin yrityksiin. Muutama epäonnistunut yritys ja crocot menettää pallon vastustajalle. Hyökkäys siirtyy ECG:lle 10 jaardin linjalla. ECG rankaisee TD:llä ja lähtee hakemaan lisäpistettä. Lisäpisteen juoksee nro 48 Terho Vainio. Crocoille pallo. Crocot etenee ensimmäisellä yrityksellä uusiin yrityksiin, mutta puoliaika pelastaa ECG:n. Puoliajan tilanne 14-19 ECG:n niukasti johtaessa tasaväkistä finaalia.

ECG aloittaa hyökkäyksellä toisen puoliajan heittopelillä. QB heittää loistavan heiton, mutta aivan kentän pinnassa vastaanottajalta pallo tipahtaa. Seuraavassa yrityksessä numero 23 Samuel Kaasinen juoksee tarvittavat 10 jaardia uusiin yrityksiin. Samuel jatkaa seuraavassa yrityksessä TD:n QB keep pelillä. Lisäpisteyritys onnistuu. Pallo crocoille. Crocojen juoksupeli onnistuu ja nro 33 Aleksi ”formula” Peltokangas juoksee täydet 50 jaardia. Lisäpisteen juoksee 12 Juho Kasari. Pallo ECG:lle. ECG:n vuoro onnistua ja nro 21 Juulio Vahla juoksee kentän läpi ja TD:n. Lisäpisteyritys onnistuu. Crocojen hyökkäyspelivuoro epäonnistuu ja crocot luopuu pallosta ECG:lle. ECG:n hyökkäysyritykset puolustuksen vahvistukseksi otettu Kasarin onnistuneilla taklauksilla. ECG luopuu pallosta. Crocot aloittaa vahvan juoksupelin ja 12 Kasari juoksee TD:n. Lisäpisteyritys kuitenkin epäonnistuu. ECG aloittaa hyökkäysvuoron, mutta Miko Ojala säkittää pelinrakentajan. Aivan ei riitä vaan viimeisellä yrityksellä ECG pääsee juoksemaan 20 jaardia. Pelin lopussa vielä Crocot saa pallon ja aloittaa hyökkäysvuoron, mutta pelikello on armoton ja finaali päättyy.

Finaalitulos: Crocodiles – ECG 27-32

Aivan mahtava turnaus. Turnausjärjestäjä palkitsi ”tsemppari”-palkinnolla Miko Ojalan.

 


Takaisin uutisiin


 • mainos__05
 • mainos__07
 • mainos__06
 • plu
 • mustajarvenliikenne
 • eepee
 • amarillo
 • abc
 • joupiska
 • epkk
 • se
 • pop
 • orat
 • marttilankortteeri
 • komiakaupunkiseutu
 • tuoretie
 • tms

 

 • tt-2
 • Eevia main logo circle
 • sponssibox

 

 •                                  Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Eevia main logo circle