Crocodiles edustus
Juniorit
Crocodiles naiset
Cheerleaders
Edustus uutiset   Joukkue 2017   Joukkue 2016   Joukkue 2015   Joukkue 2014   Joukkue 2013   Joukkue 2012   Joukkue 2011   Joukkue 2010   Joukkue 2009   Joukkue 2008

Edustus uutiset

29.07.2016
Pleijaripaikka sai sinettinsä

Pleijaripaikka sai sinettinsä
Saints – Crocodiles 14-42 (7-28)
Vaikka Vaahteraliigaa on Crocodilesin osalta vielä kolme kierrosta jäljellä, on joukkue jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Asia varmistui Tampereen Pyynikillä, missä vesipedot tekivät sen mitä tarvittiin, eli poimivat tarjolla olleet pisteet yhtä näppärästi kuin syötönkatkotkin, joita kertyi kolme, vaikka tarjolla oli enemmänkin.

Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue karkasi nopeasti kahden touchdownin johtoon. Ensin oma hyökkäysvuoro tuotti ottelun ensimmäiset pisteet kehiin palanneen Kevn Marshall Juniorin juostua kahdeksasta jaardista pallon maalialueelle ja Tomi Natrin potkaistua lisäpisteen haarukkaan.

Isäntien uuden pelinrakentajan Avery Nelomsin rähmättyä pelivälineen Teemu Sinisalo poimi sen ja näin Crocodilesin hyökkäys pääsi uudelleen kentälle iskien toistamiseen pisteitä taululle. Nyt homma hoitui suhteellisen vikkelästi ja André Feuerherdt sai kunnian tuulettaa touchdownia Justin Sottilaren tarjoilemasta heitosta. Mittaa siivulle kirjattiin 44 jaardia ja Natrin potku muutti numeroiksi 14-0.

Tämän jälkeen kotijoukkueen tuore Puolasta hankittu pelinrakentaja Neloms osoitti, mikä hän oikeasti on miehiään ja karkasi peräti 78 jaardin verran, eli maaliin saakka. Se myös kilautti hälytyskelloja vierasjoukkueen sidelinella ja puolustusta muokattiin hiukan uuteen uskoon.

Toki peli taisi nähdä ratkaisunsa jo toisella neljänneksellä, sillä Crocodiles muokkasi lukemia silloin kahdesti. Kevin Marshall Jr juoksi ehtoon toisen touchdowninsa ja Natrin potkun jälkeen nmerot olivat vieraille 21-7.

Kun jälleen erinomaisesti pelannut Toni Haukkamaa nappasi Nelomsin nakkaaman pallon hyppysiinsä syvällä omalla alueella tarjoten Justin Sottilaren johtamalle hyökkäykselle mahdollisuuden, kiitti Sottilare ja Niko Lester poimi 44-jaardin kuvion päätteeksi kirsikat kakusta touchdownin muodossa. Natrin potku teki numeroista entistä murheellisemmat kotijoukkueen kannalta, eli tauolle mentiin lukemissa 28-7 Cocodlesin johtaessa kamppailua.

Kolmannella neljänneksellä Marshall takoi viimeisenkin naulan pyhimysten arkkuun juoksemalla illan kolmannen maalinsa. Natrin pommitettua soikion haarukkaan olivat lukemat jo 35-7 vieraille ja loppu olikin sitten kosmetiikkaa.

Aikaisemmin Crocodilesiakin edustanut Tommi Pinta kaunisteli numeroita nappaamalla Nelomsin 20 jaardisen heiton hyppysiinsä, mutta vieraat eivät malttaneet olla rokottamatta isäntiä vielä kertaalleen Sottilaren pistettyä soikion Timothy Thomasin näppeihin 32 jaardin kuviolla, joka tuotti illan viimeisen touchdownin ja Natrin potkun jälkeen muokkasi loppunumeroiksi 42-14 Crocodilesille.

Voitto siis varmisti paikan playoffeissa, mutta edelleen on hakusessa kotietu, joka tulee ratkeamaan vasta kolmessa viimeisessä ottelussa TAFT:ia, Roostersia ja Trojansia vastaan.

Tampereella Justin Sottilare oli edelleen elementissään heittäen kolme touchdownia ja lähes 300 jaardia. Numerot pitävät miehen edelleen liigan ykköspelinrakentajan jalustalla.

Vaikka Saints keräsi jopa enemmän jaardeja hyökkäyksellään kuin Crocodiles, on joukkueella täysi työ ponnistaa pudotuspeleihin, sillä olennaista eivät kuitenkaan ole jaardit, vaan pisteet ja niissä kotijoukkue jäi jalkoihin tälläkin kertaa.

Jos peliä silmäilee vain numeroiden valossa, ero tuli turnovereissa. Crocodiles nappasi haltuunsa kolme syötönkatkoa Toni Haukkamaan, Tuomas Leinosen ja Pierre Courageuxin toimesta, sekä yhden rähmäyksen. Vastaavasti Saints poimi yhden rähmäyksen, mutta ei ainuttakaan syötönkatkoa. Crocodiles iski näistä pallonriistoista 21 pistettä taululle ja se vaikutti melkoisesti ottelun lopputulokseen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pisteet olisivat mitenkään erityisen helposti lähteneet Pohjanmaalle.

- Ei oltu ihan omalla tasolla, mutta voitto tuli. Meillä oli ensimmäisellä puoliajalla hyviä hyökkäysvuoroja ja saimme muutaman pallonriiston hyvään paikkaan, joukkueen käskyttäjä Henri Kotanen kiteytti illan TV-pelin saldon.

- Seuraavalla vuorolla heidän uusi pelinrakentajansa rokotti meitä kyllä kipeästi ja sitten pistettiin puolustusta uuteen uskoon. Oli kyllä nopea kaveri, Kotanen kommentoi tiistaina maahan saapuneen Avery Nelomsin juoksua.

- Vaikka paljon jäi treenattavaa, oli tässä muutama hyväkin juttu. Voitto ihan ensiksi, mutta myös pallonriistot, Haukkamaan Tonin pelaamine ja pudotuspelipaikan varmistuminen, sekä se, että Marshall palasi kunnossa kehiin, iloitsi Kotanen ottelun jälkimainingeissa.

Tälläkin kertaa myös useampikin nuori pelimies sai vyölleen downeja. Eniten niitä keräsi Spencer Cutlanin tonttia hoitanut Miikka Kaunismäki, mutta löytyi sieltä peliaikaa muillekin mukavasti.

Vieraiden puolustuksesta on annettava erityiskiitosta tukimies Matthieu Fayardille, joka saalisti 8,5 taklausta ollen joukkueensa tehokkain tällä saralla. Toni Haukkamaa puolestaan poimi kauden neljännen syötönkatkonsa ja sen lisäksi keräsi tililleen viisi taklausta, sekä yhden pallonkantajan taklauksen linjan takana.

Tsekkaa myös Crocodilesin Yritysklubi

Muistathan että sanomalla Crocodiles tiskillä niin autokatsastus 49€ Seinäjoen autokatsastuksessa ja jälkitarkastus tottakai ilmainen. www.seinajoenautokatsastus.fi


Takaisin uutisiin


 • mainos__05
 • mainos__07
 • mainos__06
 • plu
 • mustajarvenliikenne
 • eepee
 • amarillo
 • abc
 • joupiska
 • epkk
 • se
 • pop
 • orat
 • marttilankortteeri
 • komiakaupunkiseutu
 • tuoretie
 • tms

 

 • tt-2
 • Eevia main logo circle
 • sponssibox

 

 •                                  Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Eevia main logo circle