Crocodiles edustus
Juniorit
Crocodiles naiset
Cheerleaders
Edustus uutiset   Joukkue 2017   Joukkue 2016   Joukkue 2015   Joukkue 2014   Joukkue 2013   Joukkue 2012   Joukkue 2011   Joukkue 2010   Joukkue 2009   Joukkue 2008

Edustus uutiset

24.07.2016
Pohjanmaan herruus pysyi hallussa

Pohjanmaan herruus pysyi hallussa
Royals - Crocodiles 24-32 (10-16)

Crocodiles ja Royals ovat nyt kohdanneet Vaahteraliigassa kahdesti. Kentältä on poistunut voittajana kahdesti Crocodiles. Kaikille lienee nyt selvä juttu, kuka näillä lakeuksilla hallitsee jenkkfutista. Ellei ole, sen voi tarkistaa myös Vaahteraliigan sarjataulukosta. Crocodiles on sijalla kaksi 14 pisteellään. Royals on sijalla viisi kuudella pisteellään. Case closed.

Ei se ihan noin yksinkertaista ja suorasukaista kuitenkaan ole. Royals pisti tänään ihan miehekkäästi kampoihin Crocodilesille, mutta molempien joukkueiden pelistä näkyi jonkinlainen hermostuneisuus ja oman tekemisen hakeminen. Ehkä sen ymmärtää vaasalaisten kohdalla, sillä paineet suorittaa ja näyttää myös kentällä olivat heillä. Joukkue ei ole toistaiseksi kyennyt kaatamaan ainuttakaan kolmesta suuresta Vaahteraliigassa ja joutuukin taistelemaan ihan viimeiseen saakka päästäkseen pudotuspeleihin. Tosin parhaimman boostin tällä tavoitteelle tarjosi, ei suinkaan joukkue itse, vaan Tampere Saints, jonka pelinrakentaja on toistaiseksi pelikiellossa.

Peli alkoi vaasalaisten otettua pallon aloituspotkusta haltuunsa. Tuloksena oli kuitenkin neljäs ja pitkä, eli luvassa oli lentopotkua. Sentterin snäppi seilasi kuitenkin potkaisijan yli kirkkaasti ja näin lopputuloksena oli safety, eli oma maali ja 2-0 -johto vieraille. Tämän lisäksi Royals joutui vielä potkaisemaan pallon vierailleen ja näin Crocodilesin hyökkäys pääsi kentälle hyvässä tilanteessa kiittäen tarjotusta mahdollisuudesta. Royalsin puolustus hötkyili vielä ihan urakalla ottaen peräti neljä paitsiota samalla drivella ja lopulta pelinrakentaja Justin Sottilare pisti pallon keskushyökkääjänä aloittaneen June Robinsonin kainaloon, joka punnersi todella vahvasti keskeltä 20 jaardin TD:n. Spencer Cutlanin lisäpistepotkun jälkeen numerot olivat vieraille 9-0.

Royalsin seuraavastakaan hyökkäysvuorosta ei mielenkiintoisia käänteitä puuttunut, sillä Toni Haukkamaa nappasi isäntien pelinrakentajan Isaac Fisherin heiton kiinni ja lähti palauttamaan palloa kohti Royalsin päätyä. Matkalla tuore jenkkivahvistus RJ Long sai kuitenkin iskettyä pallon irti "Haukkiksen" käsistä ja napattua sen haltuunsa, eli näin hyökkäysvuoro pysyi elossa, joskin sekin päättyi lentopotkuun.

Kauan ei ehtinyt Crocodilesin hyökkäyskään olemaan kentällä, sillä Sottilaren heitto kimmahti Spencer Cutlanin hyppysistä ja sen poimi näppeihinsä kotijoukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja Chris Young. Ensimmäinen neljännes päättyi kuitenkin vierasjohdossa numeroin 9-0.

Toisen neljänneksen aluksi Royals tuli voimakkaasti aina Crocodilesin maalialueen läheisyyteen, mutta puolustus osoiitti nyt luonnetta ja lujuutta pysäyttäen Joakim Jakobssonin ja Chris Youngin juoksut todella voimallisesti. Näin Kotijoukkue ei uskaltanut enää lähteä yrittämään touchdownia neljännellä yrityksellä jaardin päässä maalista, vaan tyytyi ottamaan Godwill Georgen potkaisemat kolme pinnaa kenttämaalin muodossa.

Crocodilesin hyökkäys sakkasi omalla vuorollaan pahasti. Sen seurauksena nähtiin lentopotku, joka ei sekään lentänyt kuin omalle 25 jaardin kohdalle, eli kenttäasetelmat oli todellakin katettu Royalsille, joka myös hyödynsi saamansa mahdollisuuden Fisherin löydettyä heitollaan RJ Longin TD:n arvoisesti ja Georgen lisäpistepotkun jälkeen kotijoukkue oli kääntänyt murheellisen alkunsa kotijohdoksi lukemin 10-9.

Vierasjoukkueen parasta hyökkäysosaamista, kellonkäyttämistä ja lopulta pisteiden tekoa nähtiin seuraavan viiden ja puolen minuutin aikana. June Robinsonin loukkaannuttua Niko Lester siirtyi jälleen sujuvasti keskushyökkääjän tontille ja hoitikin hommansa esimerkillisesti. Harmi vain, että tälläkin kertaa yksi miehen huikeista maalijuoksuista tuli takaisin virheen vuoksi.

Nähtiinpä tämän driven aikana sellainenkin merkillisyys, että pelinrakentaja Justin Sottilare juoksi itse kertaalleen uudet yritykset kun tilaa ei ollut heittää ja toisen kerran mies puski sneakilla uudet. Lopullisesti, kun kellossa oli puoliaikaa enää kymmenen sekuntia jäljellä, hyökkäysvuoro huipentui Spencer Cutlanin touchdowniin 14 jaardin heittokuvion päätteeksi ja näin lähdettiin tauolle onnistuneen lisäpistesuorituksen siivittämänä numeroissa 16-10.

Tauon jälkeen Crocodiles otti vastaan aloituspotkun, mutta tällä kertaa ei touchdownia päästy tuulettamaan pitkän driven jälkeen, vaan jouduttiin tyytymään kenttämaaliin. Se oli kuitenkin hyvä ja viisas ratkaisu, sillä Spencer Cutlan pisti pallon haarukkaan komeasti 40 jaardista vastatuuleen ja lukemat olivat vieraille 19-10.

Royals osoitti kuitenkin tulleensa paikalle pelaamaan, eikä vain osallistumaan. Heidän kaksi seuraavaa hyökkäysvuoroaan päättyivät touchdowneihin Deniel Johnin ja RJ Longin tekeminä. Välissä Crocodilesin hyökkäys kävi toteamassa, että nyt ei päästä oikein mihinkään. Näin peli oli kääntynyt päälaelleen ja isännät johtivat ottelua 24-19. Monien mielessä alkoi jo muhia jonkinasteinen ylläri. Crocodilesin hyökkäys oli kuitenkin aiheesta himpun verran eri mieltä.

Justin Sottilaren neljä heittoa toivat Crocodilesin omalta 20 jaardin linjalta 80 jaardia eteenpäin, eli maaliin saakka. Aikaa käytettiin 1 min 10 sekuntia. Ei hassumpaa. Matkalla koppeja ottivat Timothy Thomas 20 jaardin verran, Cutlan jaardin, jonka jälkeen tuli yksi epäonnitunut heittopeli, mutta kruununa Sottilare paikallisti Cutlanin vapaana ja tulos oli 59 jaardin siivu. Johto vaihtui siis jälleen ja numerot olivat nyt vieraille 25-24. Tällä kertaa lähdettiin hakemaan kahta lisäpistettä, mutta tulosta ei tullut.

Vastaavasti puolustus tarjoili tuloksia seuraavaksi pysäyttäen Royalsin hyökkäyksen ja pakottaen heidät potkimaan pallon pois. Liikkeelle lähdettiin lentopotkun palautuksen jälkeen omalta 25 jaardin linjalta. Niko Lesterin juoksuilla ja muutamilla lyhyillä heitoilla edettiin tasaisen tappavaan tahtiin aina Royalsin 15 jaardin kohdalle, mistä Sottilare löysi André Feuerherdtin touchdownin arvoisesti ja Cutlan kengitti numeroiksi 32-24.

Royalsin saadessa pallon haltuunsa oli kellossa aikaa 5:50. Sen pitäisi riittää mihin tahansa. Joukkue saikin kahdesti uudet yritykset, mutta sen jälkeen isäntien pelinrakentaja Isaac Fisher tuntui jäätyvän kun peliä piti pakosta ryhtyä ratkaisemaan. Ensin mies juoksi itse jääden niille jalansijoilleen Aatu Suhosen ja Matthieu Fayardin pysäyttämänä. Seuraavaksi hän haki heitollaan Deniel Johnia, mutta Juhani Koivumäki oli pakalla puolustamassa. Uusi kohde oli kolmannella yrityksellä Phung Nguyen, mutta nyt tilanteen puolusti hyvin Pierre Courageux. Neljännellä yrityksellä omalta 46 jaardin kohdalta Fisher lähti hakemaan RJ Longia, mutta tälläkin kertaa lopputuloksena oli epäonnistunut heitto ja vieraat saivat pallon haltuunsa.

Kellossa oli tässä kohtaa jäljellä 3:03, eli vielä piti pelata ihan tosissaan.

Pari ensimmäistä juoksupeliä kuluttivat vain kelloa, mutta eivät tuoneet jaardeja. Sen sijaan Rufail Khalifa joutui heittokuviossa rikkomaan André Feuerherdtia ja tästä syötönvastaanotonhäirinnästä sitten tulivatkin uudet yritykset. Vaikka oli Crocodilesilla vielä mahdollisuus potkaista kenttämaali, päätti valmennus ottaa paitsion muodossa tulleet uudet yritykset ja pistää polven maahan. Näin saatiin ottelu taputeltua loppunumeroihin 32-24.

Ottelussa kotijoukkueen parhaana palkittiin pelinrakentaja Isaac Fisher, mutta oikeampi suunta olisi voinut olla tukimies Chris Young 13 taklauksellaan. Vieraiden ja ottelun parhaana palkittiin ansaitusti Spencer Cutlan ja puolustuksen parhaana takakentän Toni Haukkamaa. Erinomaisia suorituksia nähtiin myös kahteen suuntaan raataneelta Niko Lesteriltä.

 

Tsekkaa myös Crocodilesin Yritysklubi

Muistathan että sanomalla Crocodiles tiskillä niin autokatsastus 49€ Seinäjoen autokatsastuksessa ja jälkitarkastus tottakai ilmainen. www.seinajoenautokatsastus.fi


Takaisin uutisiin


 • mainos__05
 • mainos__07
 • mainos__06
 • plu
 • mustajarvenliikenne
 • eepee
 • amarillo
 • abc
 • joupiska
 • epkk
 • se
 • pop
 • orat
 • marttilankortteeri
 • komiakaupunkiseutu
 • tuoretie
 • tms

 

 • tt-2
 • Eevia main logo circle
 • sponssibox

 

 •                                  Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Eevia main logo circle