Crocodiles edustus
Juniorit
Crocodiles naiset
Cheerleaders
Edustus uutiset   Joukkue 2017   Joukkue 2016   Joukkue 2015   Joukkue 2014   Joukkue 2013   Joukkue 2012   Joukkue 2011   Joukkue 2010   Joukkue 2009   Joukkue 2008

Edustus uutiset

09.06.2016
Taas tehdään yhdessä hyvää

Viime kesänä Crocodiles ja seinäjokelainen hyväntekeväisuusseura, Apollo, tekivät yhdessä hyvää. Elettiin viikon verran pinkkiä aikaa ja sen päätteeksi Crocodilesin kotiottelussa turkulaista Anders Trojansia vastaan kerättiin yhdessä varoja Roosanauha -kampanjalle, eli naisten rintasyövän tutkimus- ja parannuskeinojen kehittämiseen.

Tuolloin peli päättyi komean draamankaaren jälkeen isäntien voittoon, kuten myös runkosarja tuon voiton myötä. Nyt panokset eivät pelissä ole sama luokkaa, kun vastaan asettuu vantaalainen TAFT, mutta tärkeistä sarjapisteistä tässä silti taistellaan.

Tälle kaudelle jalkapalloseura Apollo valitsi kohteekseen SYLVA ry:n, eli laji on sama, kohde on uusi. Edelleen tuetaan taistelua syöpää vastaan, mutta nyt kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, sekä heidän perheensä.

Viime kesän tapahtuma onnistui jopa yli odotusten. Crocodilesin cheerleadertytön kiersivät ottelussa lippaiden kanssa, Apollolla oli oma pisteensä matsissa ja vielä pelin jälkeenkin pukukopissa kiersi hattu pelaajien keskuudessa. Rahaa saatiin kerättyä reilut 650 €, joka oli rikkana rokassa kun kokonaispotti Apollon keräämänä oli 8107 €.

Tälläkin kertaa pinkki väri valtaa Eevia Areenan, mainokset ja pukee somasti myös Crocodilesin omaa tanssiryhmää Wild Life Dancersia matsin aikana. Kuten viime kesän kamppailussa, myös tauolla kokeillaan kenen kengästä siannahkasoikio lentää kauimpaa maaliin saakka. Viime suvena Jarkko Mäki-Maunus pisti pallon taivaalle yli 50 jaardin päästä maalista ja haarukkaan.

Mitäpä sitten itse pelistä ja siinä pelaavista joukkueista?

Erilaiset ovat olleet joukkueiden alkukaudet, sillä Crocodiles on aloittanut kolmella voitolla kaadettuaan Saintsin 62-0, Royalsin 17-6 ja Butchersin 35-7. Vastaavasti TAFT on hävinnyt kaikki kolme otteluaan Trojansille 15-57, Royalsille 0-17 ja Roostersille 31-20.

Menneet ovat kuitenkin menneitä, eikä näistä tekemisistä ole iloa lauantaina pelattavaan otteluun alkuunkaan. Nyt lähdetään tasapisteistä taistelemaan. Erityisesti kannattaa huomioida se, että TAFT pisti maanantaina todella vahvasti hanttiin hallitsevalle mestarille, Roostersille, vieraissa. Moni kuittaa tiukat numerot sillä, että Roosters ei peluuttanut jenkkikuuppaansa, mutta sillä ei ole heidän puolustamiseensa vaikutusta, eli TAFT:n hyökkäyksen kanssa on syytä olla hereillä.

Tällä viikolla puolustuksen tekemistä valvova Olli Makkonen, joka viime kauden päätteeksi siirtyi kentältä sivurajalle, antaa muutaman kommentin otteluun liittyen. Vahvaa uskoa omaan tekemiseen ainakin löytyy.

- Me lähdemme voittamaan peliä hyvällä puolustamisella ja tasapainoisella hyökkäyksellä, lisäksi meidän pitää pystyä olemaan henkisesti valmiimpia kuin Porvoo-pelissä ja vähentää typeriä virheitä, Makkonen kommentoi sitä, miten kamppailu ratkaistaan kotijoukkueen eduksi.

On hieman ironista, että hyökkäyksen koordinaattori Joni Mäkelä ei Porvoossa pelatun voitollisen ottelun jälkeen ollut millään tavalla tyytyväinen joukkueensa hyökkäyspeliin, vaikka voitto irtosi numeroin 35-7. Kaiken kukkuraksi keskushyökkääjä Kevin Marshall Jr jätti pelikentän jo ensimmäisellä neljänneksellä. Mitenkä vakavasti Niko Lesterin korvaama jenkki sitten oikein hajosikaan ja kuinka se
vaikuttaa Crocodilesin tekemiseen?

- Ei ole mistään vakavasta kyse, haluamme että Kevin on 100% kunnossa Turkua vastaan, vakuuttelee Makkonen ja ettei Marshallin puuttuminen vaikuta gameplaniin.

-Ei vaikuta, lähdemme toteuttamaan hyökkäystä omilla vahvuuksillamme, Makkonen vakuuttaa. Tähän asti tuo plan on hiukan vaihdellut. Saints silputtiin lyhyillä syötöillä riekaleiksi kun taas Royals viipaloitiin pidemmillä ratkaisuilla. Porvoon peli oli jo lähtökohtaisestikin erilainen, sillä alusta oli uusi ja ajoitukset tietenkin uusia. Silti heittopeli toimi taas mellevästi.

Nyt vastassa on kuitenkin hyvä puolustuksen takakenttä ja pelinrakentaja Justin Sottilare saa olla laitahyökkääjiensä tavoin hereillä. Sottilaren saldo on toistaiseksi 14 heitettyä maalia, eikä lainkaan syötönkatkoja. Viime kaudella Sottilare heitti yhteensä 30 touchdownia ja 14 syötönkatkoa, eli eteenpäin on menty.

Crocodiles on omalla tavallaan mennyt pelillisesti eteenpäin jokaisessa ottelussaan ja tuota jatkumoa teitenkin halutaan nähdä tässäkin kamppailussa.

- Nyt on vastassa hyvät takakentät molemmin puolin palloa. Linjapelissä meillä puolustaan on etua kumpaankin suuntaan, pohdiskelee Makkonen ottelun asetelmia nimeten vierasjoukkueen pelaajista erityisesti Joel Sislerin ja Jim Barryn sellaisiksi kavereiksi, joita kannattaa seurata.

Omistaan Makkonen haluaa nostaa esiin tutut alkukaudesta loistaneet kasvot, eli tukimies Jaska Värisen, joka pelaa avauskauttaan Vaahteraliigassa ja edellisessä ottelussa keskushyökkääjän tontille kulmapuolustajan paikalta näppärästi siirtyneen Niko Lesterin.

Vaikka ottelun ympärillä on monenlaista tapahtumaa ja toimintaa, ei Makkonen näe tai koe sen olevan häiriötekijä.

Tämä on meillekin loistava mahdollisuus vaikuttaa tärkeän asian puolesta, Makkonen lsiää viitaten Apollon ja Crocodilesin yhteiseen ponnistukseen SYLVA ry:n tukemiseksi.

- Ainakin kympin pistän lippaaseen, lupaa koutsi. Samaa me toivomme kaikilta Teiltä otteluun saapuvilta. Nyt jos koskaan on hieno tilaisuus nauttia matsista ja auttaa hyvää taistelua syöpää vastaan.

Kaikki kohtaamiset Vaahteraliigassa
1992 Crocodiles v TAFT 13-14
1994 TAFT v Crocodiles 0-10
1994 Crocodiles v TAFT 60-0
1995 TAFT v Crocodiles 6-28
1995 Crocodiles v TAFT 58-0
1998 TAFT v Crocodiles 0-55
2012 Crocodiles v TAFT 21-6
2012 TAFT v Crocodiles 20-29
2013 Crocodiles v TAFT 27-13
2013 TAFT v Crocodiles 30-45
2014 TAFT v Crocodiles 20-23
2015 Crocodiles v TAFT 53-0
2015 TAFT v Crocodiles 14-59

 

Tsekkaa myös Crocodilesin Yritysklubi

Muistathan että sanomalla Crocodiles tiskillä niin autokatsastus 49€ Seinäjoen autokatsastuksessa ja jälkitarkastus tottakai ilmainen. www.seinajoenautokatsastus.fi


Takaisin uutisiin


 • mainos__05
 • mainos__07
 • mainos__06
 • plu
 • mustajarvenliikenne
 • eepee
 • amarillo
 • abc
 • joupiska
 • epkk
 • se
 • pop
 • orat
 • marttilankortteeri
 • komiakaupunkiseutu
 • tuoretie
 • tms

 

 • tt-2
 • Eevia main logo circle
 • sponssibox

 

 •                                  Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Investium_2016_vaaka_RGB300
 • Eevia main logo circle